Информация за счетоводна къща София

Счетоводна къща София е фирма за счетоводство, счетоводни услуги, правни и счетоводни консултации, и счетоводно обслужване на фирми от цяла България, София и квартали на София: Център, Люлин, Надежда, Модерно предградие, Обеля, Младост, Дружба, Лозенец, Сердика, Зона Б5 и др.

Екип

Екипът ни се състои от опитни и млади счетоводители, адвокати и IT специалисти, всеки експерт в своята област. Заедно успяваме да предоставим изключително качествени услуги на достъпни цени. Работното ни време може да изглежда съкратено, но е достатъчно за да свършим работата си качествено и навреме.

Как работим

Ние работим онлайн, работим без хартия, работим отдалечено! Идеалният вариант е да получавате и издавате електронни фактури – така опазвате природата и спестявате отрязани дърва, както се казва – вие сте „Зелена фирма“. Изпращате електронните фактури до нас, ние ги обработваме и работим отдалечено. Няма значение дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново или Малко Търново. Дори да сте някъде в Европа или по света – няма ограничение! Така заедно опазваме околната среда и сме „зелени фирми“. (We are green company!)

Работата с електронни фактури и отдалечено ни позволява да предоставяме отлични цени на счетоводството, бързина и качество на услугите.

Партньорство

Стремежът ни е да се развиваме непрекъснато, затова търсим и предлагаме партньорство на фирми и физически лица от цяла България и Европа. Ако имате подходящи идеи за партньорство – свържете се с нас!

Защо счетоводна къща/кантора/агенция?

Целта при наемането на счетоводна къща, кантора или агенция е да се спестят разходи за счетоводител, на който времето няма да е уплътнено. Осъзнавайки тази цел, счетоводна къща София предлага на клиентите си максимално разумна цена, според текущия документооборот и нужди.

Допълнителните цели, които се постигат при използването на външен счетводител е това, че наемате професионалист, без да се налага да мислите за това. Това обаче не важи за всички счетоводни къщи – в някои има текучество, което снижава качеството на счетоводното обслужване! Трябва да се съобразявате с това, за да изберете правилната счетоводна фирма, с която работата ще върви най-лесно, бързо и безпроблемно.