Как е изработен този уеб сайт

Интернет уеб агенция Градивните изработи този уеб сайт през 2017 година. Сайтът е с адаптивен дизайн, което означава, че можете да го разглеждате под всички устройства – мобилен телефон, таблет, лаптоп, десктоп компютри с малки и огромни монитори! Сайтът поддържа всички нужни технологии, за да бъде класифициран като модерен уеб сайт: HTML5, CSS3, JavaScript, снимки и видео.

Сайтът се намира в интернет, благодарение на хостинг сървър, който осигурява непрекъсната работа на уеб сайта през цялото денонощие, всеки ден в седмицата! Уеб сайтът се поддържа от опитни специалисти и експерти, които подсигуряват сигурността му, което също е част от непрекъсваемостта в работата на сайта.

Ако забележите печатни грешки, изпитвате неработеща функционаност на вашето устройство/компютър или имате нужда от подобен уеб сайт – свържете се с агенция Градивните.

Оптимизация на сайта за търсачките и Гугъл

В края на 2017г. направихме оптимизация на сайта за търсачките и Гугъл. Днес, през месец март 2018г., сайтът ни вече е на първа страница и на първа позиция за счетоводна къща София (google). Заедно с това, уеб сайтът се класира в топ 5 на още над 10 фрази и думи със счетоводна тематика, което ни осигурява редовни запитвания от нови клиенти, които след месеци или години ще ни препоръчат на свои приятели…

Най-важното за оптимизацията на сайт е да намерите качественна СЕО агенция, бърз хостинг сървър с качествена поддръжка и сайтът да се зарежда много бързо (за по-малко от секунда)!