Партньори

Стремежът ни е да се развиваме непрекъснато, затова търсим и предлагаме партньорство на фирми и физически лица от цяла България и Европа. Ако имате подходящи идеи за партньорство – свържете се с нас!

Партньори за счетоводство и счетоводни услуги в цяла България

Работим със счетовoдни фирми, къщи и агенции от цяла България. Понякога е нужно да имате счетоводител близо до вас – за консултация или за нещо друго… Тогава препоръчваме да разчитате на счетводител във вашия град – София, Пловдив, Варна, Бургас, В. Търново и т.н. не е цяла България, затова и в по-малките градчета също има счетоводители и счетоводни фирми!

Ако търсите счетводни услуги във вашия регион – свържете се с нас, за да ви препоръчаме фирма за счетводни услуги в региона.

Ако предлагате счетоводни услуги  – свържете се с нас, за да можем да препоръчваме вашите счетводни услуги на фирми от вашия регион.

Партньори за изработка на сайтове и интернет представяне

Работим с партньори за изработка на сайтове и интернет представяне/популяризиране. Всяка нова фирма има нужда от уеб сайт, за да не изостава от конкурентите си, ето защо стремежът ни е да работим ръка за ръка с такива фирми, за да можем да предоставим цялостни услуги и реални шансове за развитие на малки стартиращи фирми (т.нар. Startups).

За изработка на сайтове и интернет популяризация – Интернет Агенция Градивните. Имате право на отстъпка, ако сте клиенти на счетоводна къща София. Отстъпката зависи от общия обем услуги и варира между 10 и 35%.

Партньори за правни услуги в цяла България

Работим с партньори юристи и юридически фирми/кантори от цяла България. Опитваме да отсяваме и да избираме най-добрите специалисти по места, съобразявайки се с вашия бюджет (все пак правните услуги са скъпи).

Ако имате нужда от правни услуги – свържете се с нас, за да ви препоръчаме няколко варианта.

Ако предлагате правни услуги – свържете се с нас, за да можем да препоръчваме вашите услуги на фирми и физически лица от вашия регион.