Партньори

Стремежът ни е да се развиваме непрекъснато, затова търсим и предлагаме партньорство на фирми и физически лица от цяла България и Европа. Ако имате подходящи идеи за партньорство – свържете се с нас!

Партньори за счетоводство и счетоводни услуги в цяла България

Работим със счетовoдни фирми, къщи и агенции от цяла България. Понякога е нужно да имате счетоводител близо до вас – напр. за консултация… Тогава препоръчваме да разчитате на счетоводител във вашия град – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, В. Търново и т.н. в цяла България, затова и в по-малките градчета също има счетоводители и счетоводни фирми!

Ако търсите счетводни услуги във вашия регион – свържете се с нас, за да ви препоръчаме фирма за счетоводни услуги в региона.

Ако предлагате счетоводни услуги  – свържете се с нас, за да можем да препоръчваме вашите счетводни услуги на фирми от вашия регион.

Партньори за изработка на сайтове и интернет представяне

Работим с партньори за изработка на сайтове и интернет представяне/популяризиране. Всяка нова фирма има нужда от уеб сайт, за да не изостава от конкурентите си, ето защо стремежът ни е да работим ръка за ръка с такива фирми, за да можем да предоставим цялостни услуги и реални шансове за развитие на малки стартиращи фирми (т.нар. Startups).

За изработка на сайтове и интернет популяризация – Интернет Агенция Градивните. Имате право на отстъпка, ако сте клиенти на счетоводна къща София. Отстъпката зависи от общия обем услуги и варира между 10 и 35%.

Партньори за правни услуги в цяла България

Работим с партньори юристи и юридически фирми/кантори от София и цяла България. Опитваме да отсяваме и да избираме най-добрите специалисти по места, съобразявайки се с вашия бюджет (все пак правните услуги са скъпи).

Ако имате нужда от правни услуги – свържете се с нас, за да ви препоръчаме няколко варианта.

Ако предлагате правни услуги – свържете се с нас, за да можем да препоръчваме вашите услуги на фирми и физически лица от вашия регион.

Оптимизация на сайтове за търсачки

Оптимизация на сайтове за търсачки се нарича още SEO оптимизация. Оптимизацията на сайтовете се прави с няколко цели – за да се зареждат максимално бързо и да бъдат откриваеми в търсачките (най-често Google), т.е. да излизат на първа страница, на първите места. Това дава възможност на потенциални клиенти да посетят вашия сайт и ако спечелите доверието им (с цена, с подробна и актуална информация, с подходящо местоположение на магазин и офис) – да се свържат с ваш представител на фирмата. Накратко казано – да реализирате продажба на услуги и продукти.

Оптимизацията и изработката на нашия уеб сайт е отлична и най-вероятно сега четете тези редове, защото сте ни посетили през търсачката Google. Това не е ли доказателство за нашите думи? Оптимизирайте и вашия сайт за Google – наемете SEO експерт и СЕО специалист от SEO агенция 30 думи!

Бизнес – стартиране и развитие

Бизнес – регистрация на фирма, стартиране и развитие на бизнеси, анализ на конкуренция и пазарна ниша, бизнес консултиране и планиране. Стремим се да сме полезни за всеки наш клиент, а бизнес планирането и консултацията са индивидуални услуги, които се предоставят след по-подробно запознаване с вашата дейност. Понякога самите вие не осъзнавате какво се търси на пазара и нашата работа е да ви го посочим, за да имате успешен бизнес, който ви носи планираните приходи и печалба!

Бизнес клуб Ентусиаст е нашият бизнес партньор за стартиране и развитие на бизнес. Скоро ще попълним най-подходящите бизнес услуги, за да прецените дали биха били от полза и за вас! Ако имате въпроси – не бъдете срамежливи и попитайте, вашият бизнес може да се развива още по-добре!