Стартиране на бизнес – консултация и пълно съдействие

Стартиране на бизнес (започване на собствен бизнес или бизнес в партньорство) и особено първи бизнес, е процес на инвестиция, който документално отнема едва няколко дни, но изисква оценка и управление на риска, краткосрочно и средносрочно планиране (дългосрочните планове често се променят), изследване на пазара и конкуренцията, управление на продажби и процеси, и може да включва много други нужди. Най-важното е да набележите всички по-големи рискове, за да не загубите цялата сума от тази инвестиция.

Предлагаме пълно съдействие за старт на първи бизнес – консултация за документалната част (счетоводна/данъчна/трудово-правна консултация; подготовка на документи за регистрация на фирма; избор на банка и банкови услуги/пакет; регистрация на фирма, най-често ЕООД или ООД; и впоследствие счетоводно обслужване на регистрираната фирма), а с наши партньори завършваме целия процес за планиране на нов бизнес старт или за включване във вече съществуваща фирма (бизнес в процес на развитие):

  • юридически и правни консултации
  • планиране на етапи за развитие на нов бизнес
  • интернет представяне – изработка на уеб сайт и/или изработка на онлайн магазин, управление на реклама в Google Ads
  • изследване и анализ на пазара и конкурентите
  • стратегия и план за краткосрочно, средносрочно и дългосрочно развитие, които се коригират според резултатите
  • купуване и продаване на дялове от съществуваща фирма, най-често ООД и ЕООД, но при нужда ЕТ и др. дружества; купуване с цел бизнес инвестиция; продаване с цел реализиране на печалба или минимизиране на загуба, от съществуваща бизнес инвестиция.
  • и много други, според конкретния бизнес и конкретните нужди

Каквото не можете да свършите сами (или с ваши приятели и познати) – ние ще предложим алтернативни варианти!

Свържете се с нас за допълнителна информация, а ако желаете, можете да опишете писмено по имейл, за да можем да обсъдим всички въпроси и да стартирате вашата фирма и бизнес, когато сте готови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *